Kacsa, kacsa, kacsa! Tudjuk és ismerjük, sütjük ahogy megszoktuk, de mindig van egy kis csavar a sütési módban, amitől aztán mégis más lesz mint a legtöbb esetben. És a cél most pont ez: eltérni a sztereotípiáktól. Képzeljétek el, hogy a kacsamell belül finom porhanyós de csöppet sem veszít a feszességéből, kívül pedig pont annyira roppanós, hogy ne legyen túl nagy a kontraszt a kívül-belül között! Hogy ezt hogy kell csinálni, és miért pont így jó, azt Ölveczky Sebestény a Briquette Lakásétterem master of-ja mutatja meg!
De, hogy a kacsa se legyen egyedül, és mi se maradjunk éhesek, természetesen lesz kíséret is.
A menü:
Előétel: Füstös kacsamell, padlizsánkrém, konfitált koktélparadicsom, pirított pita
Főétel: Rosé kacsamell, BBQ tépett kacsa wrap, édesburgonya jacket, narancsos zöldsaláta
Desszert: Grillezett gyümölcs saslik
Kinek ajánljuk:
- azoknak akik évszaktól függetlenül imádnak grillezni és a szabadban lenni
- azoknak, akik a szeretik a kacsamellet és új ötleteket gyűjtenének az elkészítéséhez
- azoknak akik BBQ-ban és grillben jártas séftől szeretnék ellesni az alapfogásokat, és elsajátítani a részleteket is
- azoknak, akik szeretnek új dolgokkal kísérletezni
- azoknak, akiknek van már faszenes grilljük és szeretnék jobban kihasználni, újabb lehetőséget felfedezni benne
- családoknak, akik keresik az alternatív lehetőségeket a közös időtöltésre
- azoknak, akik szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból és próbálkoznak valami újjal