Mi lenne ha a karácsonyi készülődés ezúttal közösségi élmény lenne, és összekötnénk egy kellemes szabadban grillezéssel és forralt borozással? Vonjuk be az egész családot vagy a barátokat és tegyük a karácsonyi vacsorát egy igazán emlékezetes élménnyé!
Gondolhatnátok, hogy a karácsony finomságok csakis a megszokott módon készülhetnek. Bemutatjuk, hogy sem az évszak és ebből kifolyólag a hideg sem tántorít el minket attól, hogy pisztrángot füstöljünk, narancsos kacsát grillezzünk, és bejglit faszenen süssük!
A vacsora 3-3,5 óra alatt készül el, minden mozzanatot bemutatva, hogy legközelebb, amikor már a saját otthonokba hívjátok a vendégeket, egyszerűen és tökéletesen menjen minden: az alapanyag előkészítéstől a sütésen át a tálalásig.
A menü:
Előétel: Füstölt pisztráng gersli rizottóval és parmezán chipsel
Főétel: Narancsos kacsamell kókuszos batáta püré curry-vel
Főétel: Ananász Rib Eye steak gorgonzolával töltött héjában sült burgonyával
Desszert: Diós-mákos bejgli narancsos fehér csoki mousse-al.
Kinek ajánljuk: