Faszenen sült karácsonyi finomságok


Mi lenne ha a karácsonyi készülődés ezúttal közösségi élmény lenne, és összekötnénk egy kellemes szabadban grillezéssel és forralt borozással? Vonjuk be az egész családot vagy a barátokat és tegyük a karácsonyi vacsorát egy igazán emlékezetes élménnyé!

Gondolhatnátok, hogy a karácsony finomságok csakis a megszokott módon készülhetnek. Bemutatjuk, hogy sem az évszak és ebből kifolyólag a hideg sem tántorít el minket attól, hogy pisztrángot füstöljünk, narancsos kacsát grillezzünk, és bejglit faszenen süssük!

A vacsora  3-3,5 óra alatt készül el, minden mozzanatot bemutatva, hogy legközelebb, amikor már a saját otthonokba hívjátok a vendégeket, egyszerűen és tökéletesen menjen minden: az alapanyag előkészítéstől a sütésen át a tálalásig.

A menü:

Előétel: Füstölt pisztráng gersli rizottóval és parmezán chipsel

Főétel: Narancsos kacsamell kókuszos batáta püré curry-vel

Főétel: Ananász Rib Eye steak gorgonzolával töltött héjában sült burgonyával

Desszert: Diós-mákos bejgli narancsos fehér csoki mousse-al.

Kinek ajánljuk:

  • azoknak akik évszaktól függetlenül imádnak grillezni és a szabadban lenni
  • azoknak, akiknek van már faszenes grilljük és szeretnék jobban kihasználni, újabb lehetőséget felfedezni benne
  • azoknak, akiknek a karácsonyi készülődés inkább közösségi élmény, mintsem kötelező háziasszonyi szerep
  • azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy hogyan lehet, egy komplett karácsonyi menüt faszenes grillen elkészíteni
  • családoknak, akik keresik az alternatív lehetőségeket a közös időtöltésre
  • azoknak, akik szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból és próbálkoznak valami újjal

Jelentkezem a kurzusra

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.