Laza(c) szerda esti grillezés


A lazac nem egy tipikus magyar étel, de mert könnyű és finom ezért szép lassan beküzdötte magát a konyhánkba. Elsőre úgy tűnhet, hogy halat készíteni pofon egyszerű feladat, de mint mindennek, így a halkészítésnek is vannak bizonyos alapszabályai, amiket érdemes betartani, ellesni avagy megtanulni. Sokféleképpen szeretjük elkészíteni, de szerintünk leginkább grillezve jó. 


Biró Botond Boldizsár a Béterv Lakásétterem parfümséfje ezúttal Broil Kingben fogja megmutatni azokat az apró trükköket, amitől a lazacunk pont olyan lesz, amilyennek lennie kell: belül puha, omlós és lédús, kívül pedig roppanós. A menüt színesítjük még egy kis kacsamellel és roppanós zöldségekkel, valamint egy kis koktélrákkal. 


A vacsora alatt bárkinek lehetősége lesz bekapcsolódni az elkészítés folyamataiba, mivel a vacsorát közösen, 4 óra alatt készítjük el minden mozzanatot bemutatva, hogy legközelebb, amikor már a saját otthonukba hívják a vendégeket, egyszerűen és tökéletesen menjen minden: az alapanyag előkészítéstől a sütésen át a tálalásig. A menü elkészítésének minden folyamatát végig kísérjük, majd tálalás után a fogásokat együtt fogyasztjuk el. 

Egy: Kacsamell egytucat perc alatt
Kettő: Narancs, lazac és tabouleh
Három: Roppanós zöldségálom koktélrákkal

-    azoknak akik évszaktól függetlenül imádnak grillezni és a szabadban lenni
-    azoknak, akiknek van már gázos grilljük és szeretnék jobban kihasználni, újabb lehetőséget felfedezni benne
-    azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy hogyan lehet, egy könnyű laza vacsorát összeállítani
-    családoknak, akik keresik az alternatív lehetőségeket a közös időtöltésre
-    azoknak, akik szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból és próbálkoznak valami újjal


Jelentkezem a kurzusra

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.