Nizzától Nápolyig


Mi lenne, ha ezúttal egy izgalmas utazásra hívnánk Önöket? Egy képzeletbeli autóba ülve most Nizzától Nápolyig utazunk. Nizza és Nápoly között a távolság -nem légvonalban-, 900 km. Kilométerben ez soknak tűnhet, de ha közé iktatunk egy valamire való pizzát, vagy egy finom pissaladiéret egy kis szardellával, hozzá egy kis pikáns olívával és mindezt megtetézzük egy pestos rozmaringos focaccia-val, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ez az utazás egy izgalmas gasztrokulturális kalanddá válhat. Ezen a képzeletbeli utazáson ezúttal Biró Botond Boldizsár lesz a sofőrünk, a jármű, amivel elkalauzol minket pedig egy szép piros Kamado Joe faszenes tüzelésű grillsütő lesz. Egy szó mint száz: pizzát és egyéb pizza jellegű keltésztát fogunk Kamado Joban sütni.

Aki szereti az igazi olasz vékony tésztás pizzát az semmi esetre se hagyja ki ezt az alkalmat. 

Menü: 

Nizza: Pissaladiére – szardella, olíva és lilahagyma

Ligúria: Tocco di funghi, pesto és rozmaringos focaccia

Nápoly: Classic Margherita   

- azoknak akik évszaktól függetlenül imádnak grillezni és a szabadban lenni
- azoknak, akiknek van már faszenes grilljük és szeretnék jobban kihasználni, újabb lehetőséget felfedezni benne
- azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy hogyan lehet, a pizzasütést még érdekesebbé tenni
- családoknak, akik keresik az alternatív lehetőségeket a közös időtöltésre
- azoknak, akik szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból és próbálkoznak valami újjal


Jelentkezem a kurzusra

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.