Steak a rácson!


Well done vagy inkább rare? Attól függ, hogy ki hogyan szereti, de a szakzsargon szerint legalább ötféle elkészítési módja létezik a jó steaknek. Lehet rare, medium rare, medium, medium well vagy well done! 

A steak alatt leginkább a marhahúst értjük, de a tulajdonképpen szakszerűen szeletelt húst jelent, de persze utal a hús elkészítési módjára is. Steaket minden húsból lehet készíteni. Akkor, hogy is van ez? Aki tiszta vizet önt a pohárba, vagyis tisztára mossa a steak nevét, és megmutatja, hogy hogyan steakeljnük az ezúttal: Ölveczky Sebestyén, a Briqutte lakásétterem pitmasterje! 

A menü:

Előétel: Parmezán bundás bélszín carpaccio
Főétel:  Ribeye-T-bone steak, grillezett zöldségek, mézes-chili mártás  
Desszert: Fahéjas sült ananász, vanília fagylalt

Kinek ajánljuk: 

 

- azoknak akik évszaktól függetlenül imádnak grillezni és a szabadban lenni

- azoknak, akik a szeretik rajonganak a steakért és új ötleteket gyűjtenének az elkészítéséhez

- azoknak akik BBQ-ban és grillben jártas séftől szeretnék ellesni az alapfogásokat, és elsajátítani a részleteket is

- azoknak, akik szeretnek új dolgokkal kísérletezni

- azoknak, akiknek van már faszenes grilljük és szeretnék jobban kihasználni, újabb lehetőséget felfedezni benne

- családoknak, akik keresik az alternatív lehetőségeket a közös időtöltésre

- azoknak, akik szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból és próbálkoznak valami újjal  


Jelentkezem a kurzusra

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.