Steak style no2


Évek óta próbálsz egy igazán jó rib eye steaket bélszínt avagy T-bone steaket sütni, de valami mindig hiányzott, ahhoz, hogy tökéletesre sikerüljön? Vagy nem tudod, hogy milyen sütési módot, fűszerezést válassz hozzá? Illetve minden készséged és eszközöd megvan a jó steak elkészítéshez, de nem tudod, hogy honnan érdemes jó alapanyagot beszerezni? Vagy pont az eszközök hiányoznak és ebben lenne szükséged iránymutatásra? Ezen a vacsoraesten csupa olyan dolog kerül “terítékre”, ami miatt biztos lehetsz abban, hogy a steakedből nem egy rágós cipő talp lesz. 

Előétel: Ribeye Steak – citrusos Rub, humusz, grillezett kaktélparadicsom, tojás
            Sertés megfelelője a hosszúkaraj
Főétel: Bélszín-hátszín avagy T-bone steak – fokhagymás mogyorós mártással

Desszert: Grillezett barack – datolyával, csokloládéval és pirított sósmogyoró
 


Jelentkezem a kurzusra

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.