Évek óta próbálsz egy igazán jó rib eye steaket bélszínt avagy T-bone steaket sütni, de valami mindig hiányzott, ahhoz, hogy tökéletesre sikerüljön? Vagy nem tudod, hogy milyen sütési módot, f?szerezést válassz hozzá? Illetve minden készséged és eszközöd megvan a jó steak elkészítéshez, de nem tudod, hogy honnan érdemes jó alapanyagot beszerezni? Vagy pont az eszközök hiányoznak és ebben lenne szükséged iránymutatásra? Ezen a vacsoraesten csupa olyan dolog kerül “terítékre”, ami miatt biztos lehetsz abban, hogy a steakedb?l nem egy rágós cip? talp lesz.
El?étel: Ribeye Steak – citrusos Rub, humusz, grillezett kaktélparadicsom, tojás
Sertés megfelel?je a hosszúkaraj
F?étel: Bélszín-hátszín avagy T-bone steak – fokhagymás mogyorós mártással
Desszert: Grillezett barack – datolyával, csokloládéval és pirított sósmogyoró