Klasszikus menü grillen


Klasszikus de nem tipikus, amennyiben a variációkat illeti, mert ez a menüsor bőven tartogat meglepetéskét is.

A sertésszűz parmezánnal és szarvasgombaolajos polentával egy olyan kombináció, amivel a hétköznapokban ritkán találkozunk. Persze az nem is lenne cél, hogy egy hétköznapi megközelítéssel rukkoljunk elő, hiszen grilliskolánkban az is egy fontos szempont, hogy mindig valami különlegeset mutassunk a vendégeinknek.

Biró Botond Boldizsár parfümséf, az illatok és aromák mindentudója ezúttal is bevetette minden kreativitását, azért, hogy egy izgalmas kombinációt álmodjon meg erre az estére.  Egy rub rostélyos ananásszal és mézes káposzta salátával klasszikusnak mondható ugyan, de nem feltétlenül tartozik az átlagos steak kínálatba. Folyatva a sort, vagyis inkább lezárva, ami a desszertet illeti, az sem maradhat szó nélkül: tejkaramellás mogyoróvaj csokoládéval. Csupa olyan fogás, aminek hallatán már jól is lakunk, de ha ez nem lenne elég akkor várjuk Önöket szeretettel személyesen is.

Előétel:  Sertésszűz parmezánnal – szarvasgombaolajos polenta

Főétel:   Ananász Rub Rib Eye Steak – mézes cole slaw

Desszert: Chocolate fudge & peanut butter

  • azoknak akik évszaktól függetlenül imádnak grillezni és a szabadban lenni
  • azoknak, akiknek van már gázos grilljük és szeretnék jobban kihasználni, újabb lehetőséget felfedezni benne
  • azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy hogyan lehet, klasszikus menüt még érdekesebbé tenni
  • családoknak, akik keresik az alternatív lehetőségeket a közös időtöltésre
  • azoknak, akik szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból és próbálkoznak valami újjal

Jelentkezem a kurzusra

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.