Klasszikus de nem tipikus, amennyiben a variációkat illeti, mert ez a menüsor b?ven tartogat meglepetésekét is.
A sertéssz?z parmezánnal és szarvasgombaolajos polentával egy olyan kombináció, amivel a hétköznapokban ritkán találkozunk. Persze az nem is lenne cél, hogy egy hétköznapi megközelítéssel rukkoljunk el?, hiszen grilliskolánkban az is egy fontos szempont, hogy mindig valami különlegeset mutassunk a vendégeinknek.
Biró Botond Boldizsár parfümséf, az illatok és aromák mindentudója ezúttal is bevetette minden kreativitását, azért, hogy egy izgalmas kombinációt álmodjon meg erre az estére. Egy rub rostélyos ananásszal és mézes káposzta salátával klasszikusnak mondható ugyan, de nem feltétlenül tartozik az átlagos steak kínálatba. Folyatva a sort, vagyis inkább lezárva, ami a desszertet illeti, az sem maradhat szó nélkül: tejkaramellás mogyoróvaj csokoládéval. Csupa olyan fogás, aminek hallatán már jól is lakunk, de ha ez nem lenne elég akkor várjuk Önöket szeretettel személyesen is.
El?étel: Sertéssz?z parmezánnal – szarvasgombaolajos polenta
F?étel: Ananász Rub Rib Eye Steak – mézes cole slaw
Desszert: Chocolate fudge & peanut butter