Séf

Báthory Gábor

Báthory Gábor vagyok, 8 éve a gasztronómiában tevékenykedem, illetve 5 éve foglalkozom hagyományos ételkészítési módozatokkal, mint faszenes, illetve fatüzeléses eszközökön, kamadó sütőkön, kemencében, szekrény- és offset smokereken. Már az első pillanattól beleszerettem a műfajba, amit a Briquette lakásétteremben ismerhettem meg Ölveczki Sebi és Serényi Zsolt mellett. Ez idő alatt úgy érzem elkezdett kiforrni a saját stílusom, ami nem más mint, a BBQ és Grill ételek fúziója a világ különböző konyháinak ételeivel. Továbbá, már lassan 1 éve BBQ és Grill event cateringgel foglalkozom szabadidőmben gyermekkori barátommal, Batta Ramonnal, saját márkánk, a Fillet Event Catering neve alatt (Https://filletevents.hu).

Szenvedelyemmé váltak ezen metódusok. Az így készülő ételt nem csak fogyasztani, elkészíteni is imádom, az évek során megszerzett tudásom szeretném Nektek is átadni.

Báthory Gábor

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.