Báthory Gábor vagyok, 8 éve a gasztronómiában tevékenykedem, illetve 5 éve foglalkozom hagyományos ételkészítési módozatokkal, mint faszenes, illetve fatüzeléses eszközökön, kamadó süt?kön, kemencében, szekrény- és offset smokereken. Már az els? pillanattól beleszerettem a m?fajba, amit a Briquette lakásétteremben ismerhettem meg Ölveczki Sebi és Serényi Zsolt mellett. Ez id? alatt úgy érzem elkezdett kiforrni a saját stílusom, ami nem más mint, a BBQ és Grill ételek fúziója a világ különböz? konyháinak ételeivel. Továbbá, már lassan 1 éve BBQ és Grill event cateringgel foglalkozom szabadid?mben gyermekkori barátommal, Batta Ramonnal, saját márkánk, a Fillet Event Catering neve alatt (Https://filletevents.hu).
Szenvedelyemmé váltak ezen metódusok. Az így készül? ételt nem csak fogyasztani, elkészíteni is imádom, az évek során megszerzett tudásom szeretném Nektek is átadni.